Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në Kosovë është shënuar progres në të gjitha fushat, andaj pres edhe njohjen zyrtare të pavarësisë, tha kryetari i Kosovës Ibrahim Rugova.
Në deklaratën me rastin e 28 nëntorit, Rugova ka thënë se Kosova gjithnjë e më shumë forcohet si shoqëri dhe shtet demokratik, kurse njohja e pavarësisë do t’i shpejtonte proceset demokratike dhe ekonomike.
Përcaktimi ynë janë integrimi i Kosovës në NATO dhe Bashkimin Evropian, si dhe miqësia e përhershme me Shtetet e Bashkuara, ka thënë Rugova.
XS
SM
MD
LG