Ndërlidhjet

PRISHTINË


Strukturat paralele në arsim dhe shëndetësi në pjesën veriore të Mitrovicës duhet të shpërbëhen dhe kjo do të ndodhë së shpejti, ka thënë zëdhënësi i UNMIK-ut.
Simon Haselock tha se në një të ardhme të afërt, UNMIK-u do ta ketë kontrollin mbi të gjitha funksionet në të dyja anët e lumit.
XS
SM
MD
LG