Ndërlidhjet

MITROVICË


Shefat e zyrave të Shteteve të Bashkuara, Britanisë së Madhe, Francës dhe Italisë e kanë përshëndetur vendosjen e administratës së Kombeve të Bashkuara në pjesën veriore të Mitrovicës.
Në deklaratën e tyre të përbashkët të lëshuar në Prishtinë, thuhet se “institucionet paralele në Mitrovicë duhet të zhduken, ndërsa veprimi i UNMIK-ut paraqet hap të rëndësishëm për krijimin e ambientit të sigurtë për të gjitha bashkësitë në Kosovë”.
XS
SM
MD
LG