Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Në Bashkimin Evropian nuk ka vend për Rusinë dhe Ukrainën, ka thënë kryetari i komisionit evropian Romano Prodi.
Në një intervistë dhënë shtypit në Holandë, Prodi ka thënë se Rusia thjesht është tepër e madhe, kurse Ukraina nuk i takon Bashkimit Evropian.
Është me rëndësi për unionin të përcaktojë kufinjtë se ku përfundon Evropa, ka thënë Prodi.
XS
SM
MD
LG