Ndërlidhjet

BAGDAD


Ekspertët e Kombeve të Bashkuara për armatimin thanë se ata kompletuan sotë pa incidente inspektimet në një fabrikë dhe në një laborator afër Bagdadit, por nuk dhanë kurrëfarë informate lidhur me rezultatet e vizitës.
Në pajtim me rezolutën e Këshillit të Sigurimit, inspektorët gjurmojnë për armë për zhdukje në masë në Irak, qofshin ato kimike, biologjike apo bërthamore.
XS
SM
MD
LG