Ndërlidhjet

NJU DELHI


Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin ka shfaqur brengosje se armët për zhdukje në masë në Pakistan mundë të bien në duart e “banditëve dhe terroristëve”.
Në një intervistë për mediat e Indisë, Putin ka thënë se bashkësia ndërkombëtare duhet të ketë tabllo të qartë se ku ndodhen këto armë, në çfar gjendje janë dhe çfar do të ndodhë me to në të ardhëshmen.
XS
SM
MD
LG