Ndërlidhjet

PORTO, Portugali


Ministrat e Jashtëm të 55 vendeve anëtare të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian, pritet të përpilojnë sot një dokument për parandalimin dhe luftimin e terrorizmit.
Në fillim të takimit dy ditor në Porto, kryesuesi i rradhës i OSBE-së, Antonio Martins da Kruz, tha se kërcënimet terroriste të këtij shekulli, e kanë sjellë organizatën para nevojës për të ripërkufizuar misionin e saj.
XS
SM
MD
LG