Ndërlidhjet

PRISHTINË


Policia e Kombeve të Bashkuara ka zbuluar një bandë kriminale ndërkombëtare që kishte cak viktima nga Kosova nëpërmjet internetit, për ti mashtruar dhe vjedhur.
Zëdhënësi Al Garcia ka thënë se banda kontaktonte bisnismenë nga Kosova përmes internetit, i joshte të investojnë në projekte të paqena me profite të mëdha dhe pastaj u vidhte paratë.
Në këte vjedhje janë ndërlikuar njerës nga Afrika Jugore, kurse një biznismen nga Kosova ka humbur në këte mënyrë 150 mijë dollarë.
XS
SM
MD
LG