Ndërlidhjet

PRISHTINË


Delegacioni i Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, ku do të jenë ambasadorët e të gjitha vendeve anëtare, arrin nesër për vizitë tre ditëshe Kosovës, njofton UNMIK-u.
Misioni i udhëhequr nga ambasadori i Norvegjisë, Ule Peter Colbi do të ketë bisedime me zyrtarët e Kosovës dhe përfaqësuesit ndërkombëtarë dhe vizita në terren.
Ambasadorët dëshirojnë që të njihen nga afër me zhvillimin e proceseve demokratike në Kosovë.
Delegacioni do të ketë bisedime edhe me zyrtarët jugosllavë në Beograd.
XS
SM
MD
LG