Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti Jugosllav, Vojisllav Koshtunica ka kërkuar nga qeveria e Serbis të fillojë menjëherë punën në Kushtetutën republikane dhe pastaj të shpallë zgjedhje të reja, “si shansë e fundit” që partia e tij të mbështesë kabinetin e kryeministrit Zoran Xhinxhiq.
“Nëse ajo konsideron se reformat në Serbi mundë të zbatohen me kushtetutën e Millosheviqit, atëherë nuk do të ketë kurrfarë kompromisi dhe asnjë arësye që dikush të kursejë qeverinë e Serbisë”, ka thënë Koshtunica.
XS
SM
MD
LG