Ndërlidhjet

TBILISI


Në kryeqytetin e Gjorgjisë defiloi batalioni i parë 500 ushtarësh të stërvitur në teknikat anti-terroriste në kuadrin e një programi amerikan të trajnimit, që e udhëheqin 150 instruktorë.
Presidenti Eduard Shevarnadze ka thënë se Gjorgjia duhet të modernizojë armatën që të plotësojë kritetet e nevojëshme për hyrje në NATO.
Ambasadori i Shteteve të Bashkuara në Tbilisi ka thënë se programi për trajnim dhe pajisje është simbol i mbështetejes së Gjorgjisë në luftën globale kundër terrorizmit.
XS
SM
MD
LG