Ndërlidhjet

OSLO


Presidenti i Afganistanit, Hamid Karzai ka bërë thirrje për ndihmë vendit të tij, para fillimit të konferencës së donatorëve në Oslo.
Ai ka thënë se është mirënjohës për fondet tashmë të premtuara për Afganistanin, por tha se përpjekjet për rindërtim akoma kërkojnë vëmendjen ndërkombëtare.
Gjatë konferencës dy ditëshe, përfaqësuesit nga vende të botës do të diskutojnë statusin e rreth një miliardë e tetë qind milionë dollarëve të premtuara nga vende dhe donatorë për Afganistanin.
XS
SM
MD
LG