Ndërlidhjet

NIKOZI


Rreth 30 mijë turqë qipriotë kanë demostruar në dobi të ri-bashkimit të pjesëve greke dhe turke të Qipros që ishulli të mundë ti bashkohej Unionit Evropian.
Demsostruesit kanë kërkuar dorëheqien e liderit të turqëve qipriotë, Rauf Denktash, të cilin ata e kanë akuzuar për blokimin e një marrëveshjeje me grekët qipriotë.
XS
SM
MD
LG