Ndërlidhjet

KRAFORD/PARIS


Presidenti George Bush dëshiron që Kongresi të miratojë ligjin i cili ndalonë çfarëdo klonimi të njeriut , duke besuar se kjo është tepër shqetësuese, thotë Shtëpia e Bardhë.
Në Paris, presidenti Jacque Chirac ka kritikuar përpjekjet për klonimin e sojit njeri dhe u ka bërë apel vendeve anembanë botës të nxjerrin jashta ligjit dhe ndëshkojnë përpjekjet për krijimin e klonit.
XS
SM
MD
LG