Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara kanë zhbllokuar 100 milionë dollarë nga asetet e Jugosllavisë të ngrira gjatë dhjetvjecarit të fundit.
Zëdhënësi i Departamentit të Shtetit, Philip Reeker, ka bërë të ditur se zhbllokimi do të fillojë më 25 shkurt dhe shuma e paraparë do ndahet ndërmjet vendeve që kanë dalë nga ish-Jugosllavia.
Me këtë rast Reeker, ka theksuar se ky hap nga ana e Uashingtonit do të ndihmojë në përmirësimin e ekonomive të rajonit.
XS
SM
MD
LG