Ndërlidhjet

Fico: Sllovakia nuk do ta njohë Kosovën


Kryeministri i Slovakisë Robert Fico ka paralajmëruar sot se vendi tij ndoshta kurrë nuk do ta pranojë pavarësinë e Kosovës. Shpallja e njëanshme e pavarësisë së Kosovës është thyerje e ligjit ndërkombëtarë dhe përderisa mbetet kjo situatë Sllovakia nuk do ta njohë shtetin e Kosovës, ka thënë Fico.
XS
SM
MD
LG