Ndërlidhjet

Sofje: Diskutohet për Kosovën


Ministrat e jashtëm të Ballkanit takohen sot në Bullgari.

Takimi synon forcimin e bashkëpunimit rajonal dhe zbutjen e dallimeve mes vendeve të rajonit pas shpalljes së pavarësisë së Kosovës.

Në takim do marrë pjesë dhe ministri i jashtëm i Serbisë Vuk Jeremiç.

Kosova përfaqësohet nga një delegacion i UNMIK-ut, i cili drejtohet nga Besim Beqaj, kordinator për Paktin e Stabilitetit.
XS
SM
MD
LG