Ndërlidhjet

KE: Partitë në Maqedoni të vazhdojnë dialogun


Komisioni Evropian u bëri thirrje partive politike të Maqedonisë t'i lënë anash ndasitë.

"Ne besojmë se ky është moment kur të gjitha partitë duhet të lënë anash interesat partiake të punojnë për konsensus, dhe të angazhohen për të vazhduar dialogun e reformave" ka deklaruar një zëdhënëse e Komisionit Evropian.

Partia Demokratike Shqiptare në Maqedoni, vendosi të largohet nga koalicioni qeverisës, pasi nuk u realizuan disa kërkesa, ndër të cilat edhe njohja e pavarësisë së Kosovës nga ana e Maqedonisë.
XS
SM
MD
LG