Ndërlidhjet

Presidenti Saakashvili ftoi për unitet


Presidenti Mikheil Saakashvili ka ftuar shtetasit e Gjeorgjisë për unitet derisa janë rritur tensionet ndërmjet Tbilisit e Moskës.

Në një fjalim televiziv, zoti Saakashvili tha se po zhvillohet një betejë gjeopolitike lidhur me përpjekjet e Gjeorgjisë për tu anëtarësuar në NATO.

Ai poashtu ka akuzuar Rusinë për krijimin e "situatave kritike", me mbështetjen e saj për separatistët në Akhazi dhe Oshetinë Jugore.
XS
SM
MD
LG