Ndërlidhjet

Bullgaria mbështet vendet e Adriatik 3


Bullgaria mbështet anëtarësimin në NATO të Maqedonisë, Kroacisë dhe Shqipërisë.

Deklarata u bë nga ministri bullgar i mbrojtjes, Vesselin Bliznakov. Bliznakov shtoi se është e rëndësishme që dhe Gjeorgjia e Ukraina të përfshihen në "Aksionin e Veprimit për Anëstarësi" të NATO-s.

Zgjerimi i NATO-s do diskutohet në takimin e Bukureshtit që do zhvillohet nga 2 deri në 4 Prill.

XS
SM
MD
LG