Ndërlidhjet

SHBA:Strategji e re për ndryshimet klimatike


Presidenti amerikan George Bush pritet të mbajë gjatë ditës një fjalim mbi ndryshimet klimatike.

Shtëpia e Bardhë bën të ditur se Bushi nuk do të bëjë propozime konkrete, por do të formulojë strategjinë afatgjatë për uljen e sasisë së hedhur në hapësirë të dioksidit të karbonit.

Bush dëshiron që dhe fuqitë e tjera të mëdha, përfshi Indinë dhe Kinën të përcaktojnë qëllime kombëtare për uljene gazrave të lëshuara në hapësirë.
XS
SM
MD
LG