Ndërlidhjet

Parlamentarët e NATO-s vizitojnë Kosovën


Kosovën gjatë ditës do ta vizitojë një delegacion i parlamentarëve të NATO-s. Delegacioni do takohet me drejtuesit vendas dhe ndërkombëtar në Kosovë.

Gjithashtu sot në Prishtinë do qëndrojë dhe ministri i mbrojtjes së Irlandës. Irlanda është një nga vendet anëtare të Bashkimit Evropian që e ka njohur shtetin e Kosovës.
XS
SM
MD
LG