Ndërlidhjet

Kubish: KB duhet të qëndrojnë në Kosovë


Shefi i diplomacisë slovake, Jan Kubish tha se Kombet e Bashkuara duhet të qëndrojnë në Kosovë dhe se në funksionin e ri nuk guxojnë të rrezikojnë rezolutën 1244 të Këshillit të Sigurimit.

"Slovakia e përkrahë qëllimit që të zbatohen rikonfigurimi i UNMIK-ut i cili edhe më tutje duhet të paraqesë platformën bazë për aktivitetet e bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë pëtrfshirë misionit EULEX" tha Kubish pas takimit me sekretarin e Përgjtihshëm të Kombeve të Bashkuara, Ban Ki Moon
XS
SM
MD
LG