Ndërlidhjet

Prishtinë: Grupi Drejtues për Kosovën mban mbledhjen e tretë


Sot, në Prishtinë, mbahet takimi i Grupit Drejtues për Kosovën, në të cilin pritet të diskutohet për praninë ndërkombëtare në Kosovë pas 15 qershorit, kur Kushtetuta e Kosovës bëhet fuqiplote.

Grupi Drejtues për Kosovën përbëhet nga përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara, Britanisë, Gjermanisë, Francës, Italisë, Austrisë, Çekisë, Finlandës, Suedisë, Turqisë, Belgjikës, Danimarkës, Hungarisë, Sllovenisë dhe Zvicrës.

Ky është takimi i tretë i këtij Grupi prej se ai është formuar.
XS
SM
MD
LG