Ndërlidhjet

Ahmadinejad sërish kundër Izraelit


Presidenti i Iranit Mahmud Ahmadinejad tha se evropianët "kanë vuajtur dëmet më të mëdha në Zionistët"

Duke folur sot në Romë, ai tha se Evropa po bart shepenzimet ekonomike dhe politike të këtij "regjimi falso".

Presidenti iranian, i cili ka shkaktuar zemërimin ndërkombëtar me deklaratat rreth Izraelit, do t'i drejtohet sot konferencës për ushqimin, të organizuar nga OKB-ja.

XS
SM
MD
LG