Ndërlidhjet

UNMIK-u së shpejti i rikonfiguruar


Kombet e Bashkuara presin marrjen e instruksioneve të qarta brenda disa ditësh lidhur me riformësimin e pranisë së UNMIK-ut në Kosovë.

"Ne presim të marrim këshilla të qarta për riformësimin e UNMIK-ut në ditët që vijnë", tha zëdhënësi i misionit të Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Alexander Ivanko.

"Ne e kuptojmë realitetin në terren dhe e kuptojmë shumë mirë se kjo do të ndryshojë në mënyrë dramatike më 16 qershor", tha Ivanko duke iu referuar hyrjes në fuqi të Kushtetutës së Kosovës së pavarur më 15 qershor.
XS
SM
MD
LG