Ndërlidhjet

KFOR-i dhe policia e UNMIK-ut zhvilluan ushtrime


Pjesëtarët e KFOR-it francez dhe policia e UNMIK-ut kanë zhvilluar sot një ushtrim të rregullt në vendin Jarinje, në kufirin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

"Qëllimi i ushtrimit ishte që të verifikohet gatishmëria dhe përgatitja jonë për të siguruar ambient të sigurtë për të gjithë dhe që sa më shpejtë të arrijmë deri në secilën pjesë to zonës sonë të përgjegjësisë", u tha gazetarëve, nënkoloneli Bruno Salipu, komandant i forcave të njësisë së xhandarmerisë "Veriu".
XS
SM
MD
LG