Ndërlidhjet

NATO-ja diskuton për Kosovën


Ministrat e Mbrojtjes të vendeve anëtare të NATO-s diskutojnë për Kosovën dhe aftësimin e forcës mbrojtëse të saj, siç e parasheh edhe plani i Ahtisaarit.

Afganistani do të jetë një tjetër temë e debatit gjatë takimit dyditor.
XS
SM
MD
LG