Ndërlidhjet

Irlandë: Dalja në referendum më pak se 45 për qind


Në Irlandë sot po llogariten votat nga referendumi i djeshëm për Marrëveshjen e Lisbonës së Bashkimit Evropian.

Ky dokument e zëvendëson Kushtetutën e BE-së, që ishte refuzuar nga votuesit në Francë dhe Holandë.

Raportohet se dalja në referendum ishte më e ulët se 45%.

Irlanda është i vetmi vend anëtar i BE-së që për këtë marrëveshje mbajti referendum.
XS
SM
MD
LG