Ndërlidhjet

BE mbështet UNMIK-un


Komisioni Evropian ka mbështetur qëndrimin e UNMIK-ut se kuvendi i serbëve të Kosovës "nuk ka bazë ligjore apo ndonjë efekt".

"UNMIK-u ka thënë se zgjedhjet lokale dhe rezultatet e tyre nga të cilat dolën institucionet loklae serbe nuk janë të ligjshme dhe nuk kanë ndikim në Kosovë", tha zëdhënësi i Komisionit Evropian në emër të eurokomisionerit Olli Rehn. Më tej ai shtoi se "Komisioni mbështet qëndrimin e UNMIK-ut".
XS
SM
MD
LG