Ndërlidhjet

Bashkëpunim ushtarak Tiranë-Podgoricë


Ministrat e mbrojtjes të Malit të Zi dhe të Shqipërisë, Boro Vuçiniq dhe Gazmend Oketa shprehën sot gatishmërinë e dy vendeve për kontribut të përbashkët në stabilitetin dhe paqen në rajon.

Ata nënshkruan në Podgoricë, Memorandumin e Mirëkuptimit ndërmjet dy ministrive, i cili u tha se "krijon hapësirë të re" për bashkëpunim.

"Gjatë gjithë këtyre viteve, Shqipëria synon të jetë faktor stabiliteti në rajon" tha Oketa.

XS
SM
MD
LG