Ndërlidhjet

Mali i Zi njeh pasaportat e Kosovës


Mali i Zi do të njohë pasaportat e Kosovës dhe si anëtare e Kombeve të Bashkuara as që mendon që në kufinjët e saj të ndalë qarkullimin e njerëzve dhe mallrave, ka deklaruar ministri i Brendshëm i Malit të Zi, Jusuf Kalamperoviq.

"Njohja e pasaportave nuk do të thotë edhe njohje e pavarësisë së Kosovës", ka thënë Kalamperoviq.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG