Ndërlidhjet

Hagë: Haxhiu dënohet me 7.000 euro


Tribunali i Hagës e shpalli fajtor dhe e dënoi me 7.000 euro gazetarin Baton Haxhiu, për publikimin e emrit të një dëshmitari të mbrojtur në procesin Haradinaj.

Ai u dënua për "mospërfillje të Gjykatës dhe rrezikim të sigurisë së dëshmitarit dhe familjes së tij".

Haxhiu ka thënë se është i pafajshëm dhe se "identiteti i dëshmitarit veç ka qenë i ditur".
XS
SM
MD
LG