Ndërlidhjet

Zvicra njeh pasaportat e reja të Kosovës


Zvicra do të pranojë pasaportat e reja të Kosovës, njoftoi zyra federale për migrim.

"Pasaportat e lëshuara kohët e fundit përmbushin plotësisht kërkesat e Zvicrës dhe si të tilla ne i pranojmë menjëherë" u tha në komunikatën e Zyrës Federale të Zvicrës për Migrim.

Zvicra poashtu do të pranojë edhe dokumentet e udhëtimit të lëshuara më herët nga UNMIK-u.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG