Ndërlidhjet

Cindy McCain – udhëtoi për në Gjeorgji


Cindy McCain, bashkëshortja e kandidatit presidencial amerikan, John McCain, është nisur për në Gjeorgji, ku ajo pritet të ofroj mbështetje për këtë vend dhe ta vlerësoj situatën humanitare, pas konfliktit ushtarak me Rusinë.

Bashkëshorti i saj, John McCain, ka dënuar fuqishëm Rusinë dhe ka mbështetur Gjeorgjinë gjatë konfliktit aktual.

Cindy McCain shpeshherë angazhohet në punë humanitare tejoqeanit. Më herët këtë vit ajo qëndroi edhe në Kosovë.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG