Ndërlidhjet

Ndërrim në kreun e forcave të SHBA në Irak


Gjenerali amerikan David Petreus do t'ia dorëzojë komandën e forcave të Shteteve të Bashkuara në Irak gjeneralit Raymond Odierno në 16 shtator.

Petreus ka merita për reduktimin e dhunës në Irak gjatë 19 muajve sa i kryesoi forcat amerikane, përfshirë dhe inicimin për shtimin e trupave për të shuar dhunën në rritje në Irak.
XS
SM
MD
LG