Ndërlidhjet

Gjermania i jep Kosovës 23 milionë euro


Qeveria gjermane ka vendosur, që t'i japë 23 milionë euro për projekte të zhvillimit ekonomik dhe shoqëror të Kosovës.

Rezultat i kësaj sipas qeveritarëve gjermanë, kanë qenë bisedimet ndër-qeveritare gjermano-kosovare, të cilat deri në fund të javës së kaluar janë zhvilluar në Prishtinë.

Këto janë bisedimet e para zyrtare mes qeverisë gjermane e kosovare, që kur Gjermania njohu pavarësinë e Kosovës më 20 shkurt të këtij viti.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG