Ndërlidhjet

Nis privatizimi i PTK-së e Vala-s


Qeveria e Kosovës ka miratuar sot vendimin që të fillojë procesin e privatizimit të Postës dhe Telekomit të Kosovës dhe operatorit mobil "Vala".
Për mbarëvajtjen e këtij procesi, Qeveria ka formuar një Komision ndërministror që do të drejtohet nga ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ahmet Shala.

Ky Komision do të vlerësojë nëse do të bëhet privatizimi i pjesshëm apo i plotë i PTK-së dhe operatorit të telefonisë mobile "Vala".

XS
SM
MD
LG