Ndërlidhjet

Bush: Ekonomia do të rimëkëmbet


Nuk është koha që shtetet të heqin dorë nga politikat e tregut të hapur, apo të miratojnë ndryshime që kërcnojn iniciativën e lirë, megjithë rënjet në tregun financiar dhe frikën nga një recesion global, ka thënë presidenti amerikan, Xhorgj Bush, në fjalimin e rregullt javor në radio.

Bush që do të jetë mikëpritësit i takimit të 15 nëntorit kushtuar krizës finaciare në botë bëri thirrje për durim dhe përsëriti besimin e tij se ekonomia do të rimëkëmbet.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG