Ndërlidhjet

Gallack: Bisedimet për EULEX-in po vazhdojnë


Zyrtarë të lartë të BE-së edhe më tej po i vazhdojnë bisedimet me udhëheqësit e Kosovës, por edhe me liderët e Beogradit dhe Kombet e Bashkuara për të hequr dilemat dhe drojet, në mënyrë që në dhjetor në Kosovë të mundësohet veprimi operativ i EULEX-it, ka thënë Christina Gallack, zëdhënëse e shefit të diplomacisë evropiane, Javier Solana.

Kjo bëhet për të mundur të vihen në jetë konkluzat e shefave të diplomacive të Bashkimit Evropian, që misioni EULEX të jetë i gatshëm të zbatojë mandatin e tij në fillim të dhjetorit, ka thënë Gallack.
XS
SM
MD
LG