Ndërlidhjet

Kjev: Mosanëtarësimi në PVA nuk do jetë tragjedi


Nuk do të ishte tragjedi nëse NATO-ja nuk arrin ta fusë Ukrainën në Planën e Veprimit për Anëtarësi në takimin e dhjetorit. Deklarata është bërë nga këshilltari politik i presidentit Jushçenko gjatë një konference shtypi në Kjev.

Pas kundërshtimeve të Rusisë NATO-ja nuk gjeti gjuhën e përbashkët për t'i ofruar anëtarësimin në PVA Ukrainës dhe Gjeorgjisë në takimin e prillit të shkuar në Bukuresht.

Më shumë materiale

XS
SM
MD
LG