Ndërlidhjet

Letonia kërkon ndihmën e BE-së për krizën


Letonia do të fillojë bisedimet me Bashkimin Evropian dhe FMN-në për ndihma financiare, që do pengonin thellimin e krizës ekonomike në vend.

Letonia, vendi balltik që iu bashkua BE-së në vitin 2004 ka pasur rritje ekonomike dyshifrore, por tani rrezikon recesionin.

Janë disa ekonomi të Evropës Lindore që i kanë kthyer sytë nga Brukseli për të përballuar krizën.
XS
SM
MD
LG