Ndërlidhjet

S'ka afat për fundin e pranisë ndërkombëtare në BH


Këshilli për Zbatimin e Paqes, struktura që kontrollon procesin e paqes në Bosnjë ka shtyrë për një kohë të pacaktuar vendimin lidhur me kohën kur duhet t'i jepet fund mbikqyrjes ndërkombëtare.

Pas një takimi dy ditor në Bruksel Këshilli për Zbatimin e Paqes shprehu shqetësimin për "retorikën ndarëse" nga politikanët rivalë çfarë "sfidon sovranitetin dhe rendin kushtetues të Bosnje-Hercegovinës".
XS
SM
MD
LG