Ndërlidhjet

Zvicra miraton programin e heroinës


Projeksionet sugjerojnë se votuesit në Zvicër me shumicë votash kanë mbështetur programin për furnizimin e autorizuar nga qeveria të vartësve nga heroina.

Projeksionet e televizionit shtetëror tregojnë se 69% e votuesve kanë dhënë pëlqimin që programi të bëhet pjesë e përhershme e kujdesit shëndetësor.

Programi është lëvduar për reduktim të krimit dhe përmirësimin e jetës së përditshme të vartësve nga heroina, që kur filloi të zbatohet 14 vjet më parë.
XS
SM
MD
LG