Ndërlidhjet

Kirgizi: Pengohen programet e radiotelevizive


Programi i Radios publike britanike në Kirgizi, në gjuhën kirgize dhe atë ruse, nuk është transmetuar prej fillimit të këtij muaji. BBC-i thotë se po përpiqet ta dijë se përse po ndodhë kjo, por zyrtarët e Kirgizisë deri tash nuk kanë dhënë përgjigjje.

Nga ana tjetër, programi televiziv i Radios Azattyk, që vepron në kuadër të Radios Evropa e Lirë, nuk ka arritur ta transmetoj programin e vet televiziv, ndërsa zyrtarët e Kirgizisë thonë se Radio Evropa e Lirë nuk i ka përmbushur nenet e kontratës.
XS
SM
MD
LG