Ndërlidhjet

OECD: Papunësia do të rritet për 25 milionë


Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik OECD, vlerëson se kriza globale ekonomike do të shkaktojë që 20 deri 25 milionë njerëz në mbarë botën t'i humbin vendet e punës deri në vitin 2010.

Kjo do ta çonte numrin e të papunëve në të paktën 210 milion vetë.

Të dhënat e OECD-së përkojnë me parashikimet e mëhershme të Organizatës Ndërkombëtare të Punës.
XS
SM
MD
LG