Ndërlidhjet

Kjev: Protesta, derisa kriza thellohet


Rreth 5000 persona demonstruan gjatë ditës në Ukrainë me kërkesat për rroga më të larta dhe mbrojtje më të mirë sociale.

Protesta të ngjashme u mbajtën në disa qytete të Ukrainës edhe më 17 Dhjetor.

Rënia e çmimit të çelikut në tregun botëror, eksportit kryesor të Ukrainës, shoqëruar dhe me pasojat e krizës ekonomike ka thelluar vështirësitë ekonomike të vendit.
XS
SM
MD
LG