Ndërlidhjet

Vdiç autori i "Luftës së civilizimeve"


Ka vdekur Samjuel Hantington autor i librit "Lufta e civilizimeve". Huntington 81 – vjeçar ishte i njohur për qëndrimin se konfliktet e ardhshme do të bazohen në dallimet kulturore dhe civilizuese dhe jo në ato politike dhe ideologjike.
Ishte ligjerues në Universitetin e Harvardit.
XS
SM
MD
LG