Ndërlidhjet

Armstrong i rikthehet çiklizmit profesional


Ylli i çiklizmit, amerikani Lence Armstrong ka bërë një kthim të kujdesshëm sot në garat profesionale të çilizmit, duke përfunduar në vendin e 64-të në një garë në Australi.

Mijëra njerëz e ndoqën rikthimin e 37-vjeçarit Armstrong pas tre vitesh pushimi.

Ai është fitues i shtatë fishtë i garës Tour de France, dhe synon ta fitojë për të tetën herë.

Garën e sotme në gjatësi prej 51 km, Armstrong e përshkroi si "argëtim".
XS
SM
MD
LG