Ndërlidhjet

Lauka, ambasador i Shqipërisë në Kosovë


Islam Lauka emërohet ambasador i Shqipërisë në Kosovë. Lauka ishte propozuar për postin e ambasadorit pak kohë pa sshpalljes së pavarësisë së Kosovës, por dekretimi i tij nga presidenti është bërë vetëm sot.

Lauka është një emër i njohur në diplomacinë e Shqipërisë si dhe autor i disa librave për Kosovën.
XS
SM
MD
LG